Special Private Coaching Bahasa Jepun

Pembelajaran bahasa Jepun untuk pelajar terpilih yang inginkan special coaching daripada Azlan Sensei untuk impak dan result yang maksima

Private kelas secara 1on1 ini adalah dikhaskan untuk mereka yang mempunyai komitmen yang sangat tinggi untuk belajar bahasa Jepun (dari segi masa dan juga kewangan).

Enrolment untuk special private coaching ini memerlukan proses permohonan yang tertentu, dan mereka yang terpilih sahaja akan diambil sebagai student (setelah melalui proses permohonan dari segi dokumentasi dan interview).

Proses permohonan akan berdasarkan kriteria-kriteria seperti di bawah;

  1. Apakah big why anda untuk belajar bahasa Jepun?
  2. Setakat mana komitmen anda untuk belajar bahasa Jepun?
  3. Adakah anda berkemampuan dari segi kewangan untuk special private lesson ini?

Maklumat yang lebih lanjut tentang special private coaching ini hanya akan diberikan kepada mereka yang menghubungi saya sahaja.

Sila hubungi saya jika anda rasakan yang special private lesson ini sesuai untuk anda.
Siapakah Sensei Anda


AZLAN SENSEI
AZLAN SENSEI

Saya pernah melanjutkan pelajaran di peringkat ijazah di university di Jepun, bekerja di Jepun selama beberapa tahun, berpengalaman bekerja di syarikat Jepun di Malaysia, lulus ujian tertinggi bahasa Jepun, mempunyai sijil mengajar bahasa Jepun, pernah ditemuramah oleh beberapa suratkhabar di Malaysia berkenaan pembelajaran bahasa Jepun dan sekarang ini mempunyai lebih daripada 50,000 followers di media sosial (dan semakin meningkat setiap masa). Yang penting sekali, saya akan menggunakan kesemua pengalaman saya tersebut untuk pembelajaran yang berkesan kepada anda.

Degree Certificate saya daripada Akita University, JapanCertificate of Japanese Language Proficiency (Alhamdulillah sebab saya berjaya lepas test level N1 yang paling susah)


Mempunyai certificate Teaching Japanese as a foreign language daripada The World Japanese Language Centre (WJLC)


Saya ialah salah seorang ahli The Japan Association For Language Teaching (JALT)


Ini Facebook saya di mana saya mempunyai lebih daripada 52 ribu followers (gambar screenshot ini diambil pada bulan April 2020) www.facebook.com/azlansenseiofficialKetika ditemuramah oleh pihak akhbar (di Malaysia).Pernah juga ditemuramah oleh company saya semasa saya bekerja di Jepun (Majalah company semasa di Jepun)


Brand AZLANSENSEI™ bernaung di bawah Azlan Japanese Learning Sdn Bhd, iaitu sebuah syarikat yang di asaskan oleh saya sendiri, yang berdaftar dengan SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia).Frequently Asked Questions


Bila special private lesson ini akan start
Ianya berdasarkan discussion diantara Azlan Sensei dan juga student
Saya ingin belajar bahasa Jepun melalui special private lesson ini tetapi masih belum berkemampuan dari segi kewangan, macam mana ye?
Jika begitu, anda disyorkan untuk join kelas jepun online secara e-learning seperti di website ini www.azlansensei-e-learning.com/p/kelas-jepun-online
Saya berkemampuan dari segi kewangan, adakah ini bermakna saya akan diterima untuk special private coaching ini?
Tidak semestinya. Selain daripada komitmen dari segi kewangan, saya juga akan menilai student dari segi komitmen sebelum saya membuat keputusan untuk enrol dalam special private coaching ini.

Get started now!